Eipä oo tullu täälläkää turhan usein käytyä saatikka sitte kirjottamassa yhtään mitään. Jaloaikomus on ollu monestiki mutta eipä oo tullu käytyä siltikää. Sain eilen korsetin valmiiksi. Siiitä tuli yllättävän hyvä vaikka oliki eka muntekemä korsetti ja vaikka sirkat tuliki väärinpäin. Nyöri puuttuu viel mutta enkähän saa sen tässä jossain vaiheessa hankittua. Se on sellanen ruskee ja oikeestaan tarkotettu paidan päälle mutta luulen että tulee nyt ainaki eka käytettyä sitä ihan paijan alla.

Käytiin äidin kanssa parturissa tänään. Isän serkun vaimolla on kampaamo ja sillain. näin pikkuserkkujaki siinä samalla. Äidillä on jo varmaan 20 vuotta ollu aina just samanlainen hiustyyli ja nyt sanoin sile kampaajalle että ei varmastikkaan saa tehä samanlaista ku ennen. Lopputulos oliki sitte yllättävän hyvä vaikkaki aika erinlainen. Hiukset lyheni ainaki 10 senttiä ja äiti sano autossa että kyl sitä oli meinannu pelottaa kun se näki kuin paljon siltä meinataan hiusta varastaa :) Mä ite meen sinne samaan paikkaan kampaajalle parin viikon päästä. Olisin halunnu jo aikasemmin mutta olin jo sopinu koko ens viikoksi menoa kaverin kanssa.

Kaveri tulee meille huomennaja on koko viikonlopun. Saahaan olla täällä ihan kahestaa ku isä ja äiti lähtee rämpiin soille ja ettiin (mahdollisesti) olemattomattomia hilloja. Suunnitelmissa mennä siskon ja kaverin voimalla kattoon Potter ja sitte jonnekki syömään. Onhan se mukavaa viettää laatuaikaa mukavassa seurassa. Sitte sunnuntaina lähtään Haapaveelle. Hoitaan kaverin siskon lasta. On luvassa varmaan aika hektinen viikko nimittäin sitte seuraavaksi viikonlopuksi on tarkotus mennä Ranualle. Alkais koulu äkkiä niin ei ois kokoajan niin tylsää ja sais taas kasaan jonku järkevän päivärytmin. Ja toisaalta kun on koulussa niin ei kerkee niin kauheesti haikailla sinnekään Turkuun. Voisin lähtee sinne vaikka heti ku vaan jotenki pääsisin on se niin ihana kaupunki. Suomen kaunenin kaupunki ja siellä on yks suomen huipuinmista ihmisistä mitä tiiän. mutta kun ei sinne pääse niin ei voi mitään. Tarttee vaan oottaa et kulus vuosi taas niin mahollisesti ois jonki verran mahollisuuksiaki nähä se ihminen joka on siellä Turussa. Pitäkät on tapaamisvälit kavereilla :) No ei voi mitään. Sitä kun sattuu hommaamaan kaverieta niinki kaukaa niin pitää vaan kestää seuraukset.